kollegáink készséggel állnak rendelkezésére (Várjuk jelentkezését)

Üzletünk és bemutatótermünk címe:
Budapest, XIII.  Váci út 64/a, 1132
Telefonszámok:
+36-1-340-0363REMOVE
+36-70-369REMOVE-1873REMOVE
Fax:
+36-1-350REMOVE-2398REMOVE
Nyitvatartás munkanapokon:
Hétfőtől - Csütörtökig: 9 - 17 óráig
Pénteken: 9 - 16 óráig
Adatvédelmi azonosítónk:
02485-0001
Tárhelyszolgáltató:
Négypólus Kft, 23VNET Kft.
Kapcsolattartók:
Stefán Edina
értékesítési vezető
Kovács Adrienn
Nyomtatók,kellékanyagok, szerviz, garanciális ügyintés

Károlyi József
szerviz, technikai segítségnyújtás

Üzletünk jól megközelíthető helyen a Váci úton, Budapest üzleti negyedében, a Lehel tér és a Dózsa György út között található.

Rólunk

Budapest üzleti negyedében (XIII. kerület) jól megközelíthető saját tulajdonú irodával és szervizzel rendelkezünk. A vevőkör bővítése érdekében 1996 óta működtetjük üzletünket, amely nagy forgalmú főútvonalon található. Szalonunkban másolókat, nyomtatókat, kellékanyagokat, scannereket, árusítunk.
 

Internetes áruházunk sikerének titka a rugalmasság és ügyfélközpontúság, hogy az oldalra látogatók igényeit maximálisan kielégítve kínálhassuk a számukra legmegfelelőbb termékeket, az elérhető legjobb árakon. Kollégáink napi rendszerességgel figyelik a piacot, és ha szükséges, azonnal megváltoztatjuk termékeink árát, hogy valóban a legkedvezőbb ajánlatot biztosíthassuk vásárlóinknak. A termékek többsége azonnal, raktárról elérhető. Egyéb esetben a beszerzést percről-percre nyomon követő szoftverek nyújtanak tájékoztatást honlapunkon keresztül a megrendelt termékek várható beérkezéséről.