XMPie - A jövő marketing megoldása

A jövő marketing megoldása

Az XMPie vezető pozíciót tölt be szoftver-előállításban a Cross Média és Ügyfélgondozás (CRM) területein, megoldást kínál a vállalatok számára megalkotni és hatékonyan kezelni a Direkt Média és Cross Média kampányokat. Az XMPie-t 2000-ben alapították, melynek fő célja az analóg és digitális nyomtatás fejlesztése.


Az ügyfél kommunikációs menedzsment területén továbbra is kiemelkedő szerepet tölt be. Teljes mértékben elköteleződik a termék fejlesztése, teljesítményének növelése és karbantartása mellett, hogy az ügyfeleknek mindig a legjobbat tudja nyújtani. Az XMPie technológiája zökkenőmentesen fér hozzá az adatbázisokhoz, hogy személyre szabott, többcsatornás kampányok készülhessenek, tökéletesen szinkronizálva a csatornákat és érintőpontokat. A kulcsfontosságú funkciókkal együtt (elemzés, kampánykezelés, automatizálás, stb.) az XMPie megoldásaival olyan kampányokat hozhat létre, melyek kivételes eredményeket hozhatnak. Az XMPie lehetővé teszi, hogy ne kelljen kompromisszumot kötni a kreatív tervezés és munkafolyamat rugalmassága között. A csatornák személyre szabásával tovább növelhető a márka megszerettetése a fogyasztóval.

A platform rugalmassága felülmúlhatatlan. Versenytársaikkal ellentétben az XMPie termékeinek bővíthető platformjaik vannak, melyek könnyen testre szabhatóak, akármilyen környezetről vagy szükségről legyen szó. A nyitott szerkezet és az API (alkalmazási programozási felület) együttese képessé teszi a termékeket a legnagyobb rugalmasság elérésére más belső rendszerekkel vagy harmadik féltől származó alkalmazásokkal való integrációhoz.

Nem számít, hol van az XMPie termékek családjában, könnyedén növelheti az energiáit és a funkcionalitást, ahogy az üzlet nő. Akár asztali munkaállomásról szerverre, egy szerverről több szerverre tud mozogni, vagy csak nyomtatásból a teljes Cross Médiás képességekbe anélkül, hogy bármilyen munkája elveszne. Az XMPie olyan technológiával rendelkezik, amire szüksége van ahhoz, hogy többcsatornás marketingszakértővé váljon.