Warning: mt_rand(): max(-1) is smaller than min(0) in /var/www/www4p/xprinter/web/catalog/controller/product/product.php on line 744Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/www4p/xprinter/web/catalog/controller/product/product.php on line 746Warning: mt_rand(): max(-1) is smaller than min(0) in /var/www/www4p/xprinter/web/catalog/controller/product/product.php on line 744Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/www4p/xprinter/web/catalog/controller/product/product.php on line 746Warning: mt_rand(): max(-1) is smaller than min(0) in /var/www/www4p/xprinter/web/catalog/controller/product/product.php on line 744Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/www4p/xprinter/web/catalog/controller/product/product.php on line 746Warning: mt_rand(): max(-1) is smaller than min(0) in /var/www/www4p/xprinter/web/catalog/controller/product/product.php on line 744Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/www4p/xprinter/web/catalog/controller/product/product.php on line 746 Ehhez a készüléhez külön költség nélkül kérhető az -ExtraGar- elnevezésű nyomatdíj alapú, HAVIDÍJ MENTES szolgáltatásunk, melyben 5 év TELJESKÖRŰ GARANCIÁT biztosítunk. A lapköltség tartalmazza a díjmentes beüzemelést, felhasználói oktatást, távfelügyel
xerox_logo

Xerox Colour C70 mfp

A3, színes, lézer nyomdagép
hálózatos, duplex

  • Xerox Colour C70 mfp
  • Cikkszám: C70_N
  • Készlet információ: Érdeklődjön!
  • Szállítható: 0
  • Garancia: 1 év gyári
  • Forgalmazó: Xerox
Telefonon is rendelhet (+361) 340 0363

Ehhez a készüléhez külön költség nélkül kérhető az -ExtraGar- elnevezésű nyomatdíj alapú, HAVIDÍJ MENTES szolgáltatásunk, melyben 5 év TELJESKÖRŰ GARANCIÁT biztosítunk. A lapköltség tartalmazza a díjmentes beüzemelést, felhasználói oktatást, távfelügyeletet, szoftverfrissítéseket, szakszervizt, kellék és kopóeszköz ellátást, a kellékanyag vásárláshoz képest kedvezőbb árú egy oldalra vonatkozó nyomatdíj mellett !!! Részletek: az -Extra Garancia- menűpont alatt!

Ha fontos, az egyszerűség, a kezelhetőség és a gyorsaság, hogy adott irodai környezetbe a legegyszerűbben, a leggyorsabban és fennakadás nélkül kerüljön telepítésre egy új eszköz a mindennapok munkáját nem zavarva, a legjobb választás a a Xerox Versalink család bármely tagja. Intelligens munkahelyi segítség a színes és fekete-fehér nyomtatás, szkennelés, másolás területén. Egyszerűen és kényelmesen használható dönthető intuitív érintőképernyő android jellegű felülettel. Problémamentes beállítás szakember nélkül. Airprint, Google Cloud Print, Xerox Print plugin Androidhoz,Moprai-hoz,NFC-hez, opcionálisan WiFi-vel a mobil elérhetőséghez. Munkacsoportoknak kiváló választás nyomtatáshoz, 70 lap/perces színes és fekete-fehér szkenneléshez. Az optikai karakterfelismerőnek köszönhetően dokumentumait továbbítás vagy nyomtatás előtt az 5"-os érintőképernyőn megtekintheti és szerkesztheti. Ezt a modellt plusz 520 kapacitású papíradagolóval és gépasztallal (097S04907) szállítjuk.

Jellemzők
Papírkapacitás alapkiépítésben 3010
Papír méret A3
Papírsúly g/m2 300
Technológia lézer
Szín színes
Duplex Igen
DPI 2400 x 2400
Súly (kg) 100+
Méret 1391,5x1574x787
ADF (automatikus lapolvasó) Igen
DADF (automatikus kétoldalas lapolvasás) Igen
Funkcionalitás nyomtat, másol, szkennel
Hálozat Igen
Nyomtatási sebesség (A3 mono lap/perc) 37
Nyomtatási sebesség (A3 színes lap/perc) 35
Nyomtatási sebesség(A4 mono lap/perc) 75
Nyomtatási sebesség(A4 szines lap/perc) 70
Tárolási memória (MB) 2048
USB Igen
Wifi Nem
Havi terhelhetőség (oldal/hó) 300000

További részletek